На сайте с 29.11.2013 Репутация: 23
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: Ns bikes
31 авг 2014 в 15:15
Привіт . Стикнувся з проблемкою т.о. свого 302-го домейну . Знаю що на форумі купа тем по Т.О. але розібратись я так і не зміг . Перша причина в тому що в темах про переборку домейни з ютурном , або ребаундом ( хз забув як називається ) в мене тільки з відскоком внизу . Підкажіть невігласу почергово що куда і як мені заливати . Отже перше питання яке масло якої вязкості мені взяти ( я чомусь думав що 5в , порадили взяти краще 7.5в ) . Мануал я читав але не вдуплився , тим більше по мануалу вказано рекомендоване , але не обовязкове ( чи я помиляюсь - хз ) 1. Отже знімаю вилку 2. відкручую два нижні болки 3. молоточком тук тук - зняв штани 4. злив старе масло чим промивати штани ? ( маю на увазі , всередині від залишків масла ) 5. піджав пильники викруткою ( тупим не гострим предметом предметом ) - зняв пильники 6. змазав пильники ( чим їх замазувати і чи можна їх змазувати з літолом ) 7. поставив пильники назад 8. вдів штани назад 9. залив масло 10. закрутив болти назад 11. фініш
Яке масло порекомендуєте ? І яку кількість його лити в ШТАНИ ? На більшості відео в неті знімають ще топкепи і заливають масло в картридж ( в мене походу його немає ) - що мені робити - знімати топ кепи ? Вибачте я повний нуб , буду вдячний за підказки і всім віддячусь *+* . Дякую
Взагалі була ідея створити тему як узагальнення всіх тем про Т.О. домейнів
На сайте с 29.11.2013 Репутация: 23
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: Ns bikes
31 авг 2014 в 20:19
Mr.Downhill писал(а): ты не можешь понять в какой ноге у тебя отскок?) в правую 200 вязкости около 5 и от 10 в штаны
)))))))))))) можу , але як в ногу залити масло ????? відкрутити топкеп ?????? )))))))))))) Я бачив як вилка виглядає в середині , дві ноги і два стержня торчить з них , куда там лити масло ))))))))))) СОРРІ )))))) Чи можна змазувати пильники літолом
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
31 авг 2014 в 21:59
gun jack писал(а): P.s. а чим можна ( змазувати пильники ) , що ще є консистентне ?
Масло в штанах буде чудово змащувати башинги, сальники і пильники за умови роботи вилки хоча б на 2/3 ходу. Не бачу смислу мастити їх додатково чимось густим.
gun jack писал(а): злив старе масло чим промивати штани ? ( маю на увазі , всередині від залишків масла )
Я промиваю за допомогою Фейрі і йоршика для миття банок. Головне потім ретельно їх сполоснути під проточною водою і висушити.
gun jack писал(а): змазав пильники ( чим їх замазувати і чи можна їх змазувати з літолом )
Тим же вилочним маслом. Принаймні я так роблю. Літолом не треба - настільки я знаю, гума його не любить)