На сайте с 26.10.2012 Репутация: 184
Сообщений 30 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Scott voltage fr frame
18 авг 2014 в 10:42
Вирішив створити цю тему щоб відповісти на всі питання Перше питання Цей байк Ссылка. продавався за ціною 5500, йому Ссылка я продав за 5000 бо я побачив покупець надійний і + в нього банк 5000, на наступний день я спустив ціну до 4800 але була причина зниження ціни, причину я не вказав йому бо був загружений роботою(Просто напросто забув)Сама причини зниження ціни була через те що на зірці була тріщина, а сідушка була вбита(стидно було таке відправляти)за це 200 гривень я йому спустив, після отримання я йому написав Буде зірка і зідушка я відправлю Він не зхотів почикати і написав на мене тему в форомі, але мене в цій темі Ссылка чомусь почали усі мінусувати через це я і створив цю тему для пояснення я створив цю не забиту тему В першій темі esprit (це сам покупець) почав погрожувати мому другу
Я звісно почав розбиратись що за погрози, я йому почав писати
Пізніше почали надходити на мене погрози, що мій бізнес піде на дно, що він спортить мій рейтинг на ХБ
Багато повідомлень я повидаляв і ще одне навіщо було створювати цю тему Ссылка , це було усе між нами, ні бо він злякався і усе написав в темі щоб пожалітися
P.S. Я не хочу портити свою репу через усе це, міні стидно через це що сталось, я цього тижня йому усе відправлю P.S.S. Попрошу прочитати уважно і не мінусувати.Дякую
На сайте с 01.03.2014 Репутация: 58
Сообщений 114 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco Sasquatch 2008+ Marzocchi 55 2014
18 авг 2014 в 11:32
А зря вы на него накидываетесь. Во всех ситуациях нужно выслушивать обе стороны, иначе не поймешь кто прав- кто виноват. И к тому же дочитайте до самого конца, ему стыдно, он и свою неправоту признает.
На сайте с 25.09.2012 Репутация: 232
Сообщений 1193 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride
18 авг 2014 в 11:48
скорее создавай тему Re: Нехороша людина
alex_zp_ua писал(а): тебя жаба давит, что у него есть тема, а у тебя нет?
в этом мире справедливость - прежде всего. тем должно быть одинаковое количество.
честно тебе скажу: после этого скрина никаких дальнейших разборок быть не может. нужно просто успокоиться и научиться себя вести. извини, если не прав.
На сайте с 19.08.2012 Репутация: 28
Сообщений 174 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:FourСross(4X) Байк: Rover cardinal
18 авг 2014 в 11:58
Забыл указать причину...что еще расскажешь? ты изначально не хотел ему говорить,а потом когда он спросит,наехать мол я тебе скинул цену,что тебе еще надо? так дела не делаются,если что то продаешь пиши о всех косяках,у меня друг хотел продать подубитую дуру,не сказав о косяках,мол вилка приехала,поблем нет. слава богу я его отговорил так делать,вот и ты задумайся на будущее о том как надо вести дела