На сайте с 26.02.2013 Репутация: 692
Сообщений 596 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
14 авг 2014 в 16:31
Yue писал(а): Все же приводя такие графики нужно хотя бы пояснить что и как, и на что обращать внимание. А это то похоже на вброc от троля больше, чем на совет
графіки я спеціально разом побудував для наглядності, всі вони окремо детально розписані вже по 100500разів юзайте гугл
На сайте с 14.06.2012 Репутация: 481
Сообщений 251 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Status из RockShox Lyrik
14 авг 2014 в 19:59
Знающие люди, по моему вопросу подскажите пожалуйста. Рост мой 1.80м
Flint777 писал(а): Мене теж цікавить це питання, зараз є Данкон Амстафф 14" і купив раму для подвеса Харо Х2 теж десь в такому розмірі (пише XS), але після того я проїхавсь на Норці 16" і мені було набагато краще іхати та робити баніки, от тепер думаю чи стоїть міняти раму на інший розмер і чи може мені (для колін наприклад) бути гірше якщо я їзжу на великі відстані по дорозі з піднятим підсіділом, але з коротким виносом ???
Російською : Меня тоже интересует этот вопрос, сейчас Данкон Амстафф 14 "и купил раму для подвеса Харо Х2 тоже где в таком размере (пишет XS), но после этого я проехался на норке 16" и мне было намного лучше ехать и делать баник, вот теперь думаю стоит ли менять раму на другой розмер и может мне (для колен например) быть хуже если я езжу на большие расстояния по дороге с поднятым пидсиделом, но с коротким выносом ???
На сайте с 23.04.2011 Репутация: 121
Сообщений 775 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
15 авг 2014 в 13:03
Xopc писал(а): Yue в мене метою було показати характеристики рам, які я і показав, я сказав і а і б, якщо комусь щось не ясно то я не буду пояснювати чому 2+2=4, графіки підписано і все показано, якщонавіть з цим не ясно томожна протсо загуглити
Вы бы создали отдельно тему на ХБ в которой описали все нюансы графиков и как их стоить. И Вам бы все пользователи сказали огромное спасибо
Обувь под топталки, Hope v4, BY Revive - [ Ссылка ]
На сайте с 04.06.2014 Репутация: 19
Сообщений 34 Пол: Мужской(46)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Canyon Torque
16 авг 2014 в 13:11
kong писал(а): Збери нормальний хард,воно легше)
чувак написав "Тому я свою КК раму продав. Попробував трохи агресивніше покатати по лісах - дуже некомфортно." доцільність поради..,ну без образ,маєш що сказати-кажи.
На сайте с 07.09.2005 Репутация: 169
Сообщений 1714 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Intense
19 авг 2014 в 17:32
по теме, рост 184 рама М-ка хода 160 но у каждого производителя своя М-ка )
и еще, да забей ты на класификацию, посмотри где катать будешь там и поймешь сколько тебе надо горы - 160 хватит город (не асфальт а локал трассі)- 140мм или 120мм за пивом >= 200мм
На сайте с 18.03.2014 Репутация: 42
Сообщений 137 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom Santa Cruz
20 авг 2014 в 17:37
ну та більше виїзди в гори, ліси... не завжди жесть буде, але шоб було оптимально... по місту не маю коли кататись, тому ККшний хардтрейл і розбарахолив.
апну темку, є можливість привезти з пінкбайка раму, порився і от шо найшов
шо порадите з такого списку (від дешевшої до найдорожчої)
1.
з опису чуть покоцана косметично, продається без аморта
2.
з опису норм.стан, в комплекті Chris King headset і аморт Fox RP2
3.
з опису в норм стані, по ходу без аморта.
ну і найбільше пре, але і найдорожча (в моєму бюджеті):
4.
фарбована порошком Giant Reign, аморт RP23, рульова Cane Creek zero stack, кренксет Shimano Deore...
особисто мені найбільше подобаються 2ий і 4ий варіанти (обидва з рульовимим і амортами - теж немалі гроші, якшо окремо купувати)
скажіть ваші думки, буду пробивати, чи вони в наявності ще))