На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
6 июл 2014 в 15:56
rust1613, в такому випадку - виготовляєш сабж. фіксуєш весь процес. викладаєш процес з поясненнями і кінцевим результатом (зйомка). далі обговорення.
(постановка запитання розуміє шо тс знає мінімум половину відповіді. і вже зовсім точно орієнтуєцця в питанні)
а на питання відповідаю = виготовить 2 компонунтну рамку, яка не має закривать органи керування. простелить демпфер (гума, інше) , зробить штатив + кріпленняна місце в якому буде працювать. можна добавить штангу з противагою для динамічної компенсації руху райдера і збереження сталого позиціонування. ще краще застосувать коптер, написать програму, яка на підставі данних GPRS триматиме стабільну відстань і орієнтацію на райдера + враховуватиме рельєф (ліс, кущі). тоєсть все можливо, все в твоїх руцях. іди - працюй, замість матюкатись.
На сайте с 03.05.2013 Репутация: -2
Сообщений 342 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Black Titan
6 июл 2014 в 21:24
peacedeath, поддерживаю, у меня тож без камеры, почти цветной
для фото у меня полупрофисеональная зеркалка, а для видео, любительская камера, а телефон чтоб звонить!
поиграть? инэт? дома есть для этого хоум театр пк, к осени к гта 5 будет обгрейт нутра на 25к
ах да инэт оптоволкно 40 мегабит!
итог, покупайте экшен камеру я себе буду брать, когда с более преоритетными расходами разберусь
rust1613,
rust1613 писал(а): богач хуев!
, я например не богач, и многие здесь наверно не богачи, не все коту маслиница, либо делай кронштеин сам, либо как на фото выше, скотчем приматывай.
мне например далеко до экшен камеры, у меня даже экиперовки нет, только панцерь, есть варик купить защиту ног хорошую, и дешего, но нет денег, так как есть более преоритетные расходы.
девочками являются те райдеры, у которых есть байк и тысяча отмазок чтобы не ехать катать на нем.