На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
29 июн 2014 в 01:04
кароч розкажу ор, сидим ми з другом у пилипці в піцерії після чемпа (без веліків), випили по півасу, короче питають нас яка тут сама фоса піца, друг каже, "Главноє калцоне не беріть, бо нає6уть вас" спустя пару сек до мене доходить наскіки це гопарський отвєт кароч я начал ржать аки конь люди подумали навєно шо ми мєсна бидлота Костярик, о ска, пальці всеодно треба шліфувати. прочитав на нашому мєсному пабліку ВК
SS rider писал(а):
07.06.2014 о 22-й годині компанія хлопців біля прогресу начинає горланити Путін ху*ло після того приїжжає ППС і хоче їїх запхати в бобик ми з хлопцями в деліції сидимо і стежимо за цим безладом, встаємо і начинаємо горланити Путін ху*ло. Встають всі відвідувачі Деліції і починають кричати Слава Україні - Героям Слава. Менти від страху чуть в штани не наложили. Відпустили хлопців і поїхали геть. Мені здалось на декілька хвилин що я зараз не в Ужгороді а десь в Львові. Знаєте хоть за цей поступок Ужгородців можна пишатися!!!
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
29 июн 2014 в 14:38
от такий прикол з ободом у друга вчора стався
Хоче просто поміняти обод. Запитання таке: різьбу на шпицях треба мазати густою змазкою для того щоб можна було краще натягнути, чи не треба бо будуть розкручуватись? Бажано, щоб відповіли ті хто міняв шпиці на мото а не теоретики.