На сайте с 01.09.2010 Репутация: 11
Сообщений 116 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
5 авг 2014 в 14:12
Народ потрібна допомога ось викладаю фото велосипеда мого якого вчора найшов на якому як я вище і писав абсолютно всі запчастини мої окрім рами........тому викладаю фото велосипеда тут з метою що можливо в когось раніше був викрадений велосипед на цій рамі і можливо тоді віповідно є документи на раму....... оскількі судячи з хорошого стану рами я думаю що вона або велосипед на тій рамі купувався новим в магазині
На сайте с 05.07.2007 Репутация: 206
Сообщений 2443 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Downhill Байк: яркий
6 авг 2014 в 13:33
Есть вариант обратиться к ментам, но не знаю Сегодня видел этот новый байк,катается 14 летний малыш,на вопрос где купил байк,пожал плечами.
Могу сказаать улицу и поедем туда заьберем
Адрс ул, олесницкого 20, напротив 20го дома дом 47 и 51
На сайте с 01.09.2010 Репутация: 11
Сообщений 116 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
15 авг 2014 в 13:30
cola писал(а):
cola писал(а): Сегодня видел этот новый байк,катается 14 летний малыш,на вопрос где купил байк,пожал плечами. Могу сказаать улицу и поедем туда заьберем Адрс ул, олесницкого 20, напротив 20го дома дом 47 и 51
дякую але я вже знаю де мій велосипед знаходиться як я вище писав я знайшов його і зара мінти розбираються і ведеться слідство а до тих пір велосипед залишається в тих людей які його купили і вони покі триває слідство нікуди не можуть його продати чи сплавити.............. але всеодно дуже вдячний небайдужим людям зокрема cola іGnussen (як розберуся з цією справою з мене пиво))