На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
9 июн 2014 в 02:32
Ітак,в знайомої вкрали велосипед,збирала на нього цілий рік. Думаю,може десь тут завсвітиться або формучани хоча б будть знати,якщо висвітиться якись підозрілий байк на барахолці,чи в місті Був привязаний,прикутий,замкнутий на u-подібний замок на відкритому балконі(всі дуже хвалять такого плану замки) Буду дуже вдячний за інфу,щоб хоча б якось допомогти людині В разі чогось пишіть в тему,сюди Ссылка,чи дзвоніть по телефону,вказаному нижче
З середи 04.06. по четвер 05.06. в мене НАГЛЮЩО вкрали ровер!!!: -GT Avalanche 4.0. чорно-червоний (не з дешевих - збирала на нього цілий рік) -розмір рами - S -номер рами - СМ13А50****, і номер вилки - КВ 1***4 -був прикутий U-подібним замком Citadel до загального балкону будинку моєї подруги на вул. Куліша 42 -слідів пошкодження замка немає, як і самого замка При чому: минулого місяця з точнісінько того ж місця було викрадено мій старий, нікому не потрібний ровер, який я віддала покористуватися (його ціна була зовсім незначна і причеплений він був звичайним тросиком - тож значної уваги я цьому не наділила). Я у відчаї! Будь-яка допомога вітається!!! В разі потреби - 0934388486 - Настя
На сайте с 06.10.2011 Репутация: 87
Сообщений 433 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco A-line 2005
9 июн 2014 в 09:24
Не завадило б фото. А так-то. Вкрали раз з того місця, вкадуть ше раз. Скільки ж ми разів вже обговорювали тему, де мають триматися велосипеди. Ні в кого ще з квартири не вкрали. Але кожен дкмає, що з ним цього не станеться=( Співчуваю, удачі в пошуках
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
10 июн 2014 в 17:11
Ну і звіздєц. U- замок та ще й з балкону. Напевно відмичкою, бо кусати його в такому місці стрьомно.
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...
На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
11 июн 2014 в 01:50
doctor drive,ну як вкали,невідомо і чим відкривали тим більше,Але факт лишається фактом. Той замок неважковскрити,просто треба мати троха набиту руку і терпіння)