На сайте с 11.02.2012 Репутация: 125
Сообщений 48 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Kona Stinky+66 АТА
7 июн 2014 в 03:09
Ось рішив обновити свій Дроп Офф Тріпл. Перекрасив гарно порошком і наклейки також мають бути.... але як оказалося на Тріпл наклейки найти нереально(((( Може хто має в Векторі заготовочку, бажано під білий фон. Буду дуже вдячний.... а може хто і надрукує гарно під оригінал зі всіма наклейками застереження (Warning!) - це ті що ззаду на штанах знизу. Дуже хочеся під оригінал)))
На сайте с 20.06.2007 Репутация: 165
Сообщений 1701 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Scott YZ1 2006
7 июн 2014 в 09:17
fixxxet,а что мешает на барахолке погуглить?Там несколько людей довольно успешно и давно этим занимаются.Сам собираюсь заказывать на две рамы и мотоцикл...
\"Истинный фрирайд это как в старых-старых видео,когда чел вылазит из кустов наматывая на кулак свой кишечник,из-за лопнувшей под ним рамы?\" - ~clim~
7 июн 2014 в 15:12
Maskim писал(а): якщо є фото нормальної якості можу перевести у вектор
Якраз немає, якби були то була б не проблема...
DeeMON писал(а): fixxxet,а что мешает на барахолке погуглить?Там несколько людей довольно успешно и давно этим занимаются.Сам собираюсь заказывать на две рамы и мотоцикл..
Просто я хочу під оригінал, але нажаль ніхто немає таких з барахолки((( Є один чоловіе, але він нажаль аж у Москві а пересилка стане мені "золотою".
NS333 писал(а): Можешь найти их в интернете и отнести на типографию )
Цікаво і як я недодумався)))) Насправді весь інет обшарив і неме ніде(((
8 июн 2014 в 02:33
HD-rider(stas) писал(а): https://vk.com/mtb_stickers -в етой группе поищи в альбомах были наклейки для твоей вилки
Блін, я ж підписаний в цій групі, як я відразу недодумався туди звернутися. Доречі не знав що у них і натереторії України є виробництво))) В групі тільки Москва вказана)))