На сайте с 21.08.2012 Репутация: 1
Сообщений 3 Предупреждений 1 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride
3 июн 2014 в 02:13
Прошу не байдужих звернути увагу, на моє прохання, "В мене викрали дуже дорогий для мене велосипед..Тому буду вдячний кожному за будь яку допомогу в його поверненні або любу інформацію про місце його знаходження!!!"тормоза HAYES-nine, 203 ротор. Вилка руль були змінені, вилка Marzocchi Bomber алюмінієвого кольору руль, чорний ..В Чернівцях така рама рідкість...) 8.05.2014 О 5 год. ранку було викрадено велосипед способом проникненням у приміщення де вел. був (прив'язаний тросом) На місце з коєння злочину було викликано слідчу оперативну групу, де були зняті відбитки пальців, всусідьному будинку, були камери відео нагляду, де було видно, як поки що не відомий заходить у під'їзд і через 7 хв, виходить уже з вел. https://vk.com/dimatomasuk (0669230467)
На сайте с 09.03.2014 Репутация: 24
Сообщений 126 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Чернігівське міцне
3 июн 2014 в 13:42
вы как тараканы, сколько случаев было что воруют велосипеды, и ты не исключение. кто-то скоро сделает туториал по тому как уберегти свой велосипед от рук воров
[+] Скрытый текст
Deaimon писал(а): вел. був (прив'язаний тросом)
Учимся сохранять переписку в ВК
https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=104808
На сайте с 21.08.2012 Репутация: 1
Сообщений 3 Предупреждений 1 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride
7 апр 2019 в 23:55
Гуляв я в нас по ринку 07,04,2019, тут дивлюся вел зацікавила вилка гарила фрезирована, подумав круто в мене така була, я придевляюсь ближче а це мій старий байк в якому колір штанів, корони вилки, колір рами був змінений! раніше був сінгл спід, вони поклали перекидку з монеткою, і більше нічого не змінено! що мене відверто вразило! кажу продавану скільки вел? він такий 300 вічно зелених, я питаю з відки він? з італії, я йому говорю це мій, його в мене вкрали і тишина!!!! там їх було троє всі такі на мороз впали, я їм говорю що викликаю поліцію! вони далі на мрозі подзвонив 102 приїхали патрульні через пару хвелин, приїхали слітчі і забрали вел сказали що мають за телефонувати мені!