домовились про купівлю старенького заднього перемикача XTR. на фото в ідеальному стані, цілі ролики, фактично без подряпин https://x-bikers.com/board/show_topic.php?id=101722 тема домовились що я переведу 402грн (+2грн за зняття коштів) на картку приватбанку (його дядька). доставку оплачує він наложкою не заморочувався, так як він багато всього продає вже пару років і я не думав що буде якийсь обман. та й сума невелика гроші перевів і отримав товар до мене приїхав весь потертий і покоцаний з частково зношеними роликами... я такий міг за 300грн купити на ХТ, навіть в кращому стані... я купував спеціально дорожчий але новіший, бо жінці на подарунок написав йому - хотів від нього почути якісь пояснення. він відповів що подумає і напише. відповіді я за пару днів не отримав. тоді я написав ще раз з пропозицією повернути мені 80грн, щоб не псувати репутацію. я виходив з того що міг такий купити за 300грн+20грн доставка. повідомлення він читав, на сайт заходить. ніякої відповіді вже тиждень. вирішив створити тему щоб попередити людей
його фото перемикача
фото того що я отримав
продаю купу велозаліза - дивіться в профілі. з питань покупки телефонуйте О9З85Ч899б
На сайте с 25.10.2010 Репутация: 904
Сообщений 5187 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Enduro Comp 650B 27.5
9 мая 2014 в 18:07
А те що на фото переклюка показаний 2012 рік тебе ніяк не насторожило? Він напевно його з 12 року продавав і паралельно катав... Промінусував йому теми
На сайте с 19.11.2007 Репутация: 129
Сообщений 296 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Intense 6.6 + FOX
12 мая 2014 в 19:43
щойно зателефонував мені дядько цього хлопця (на його картку я переводив кошти), дуже вибачався, казав що був не вкурсі за діяння малого, обіцяв що поговорить з ним. 80грн перевів мені на картку добре, що дорослі люди інакше ставляться до такого, ніж підлітки
продаю купу велозаліза - дивіться в профілі. з питань покупки телефонуйте О9З85Ч899б
На сайте с 03.10.2005 Репутация: 347
Сообщений 3955 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: шестипёрый
12 мая 2014 в 20:14
Симьйон, да можно за пару дней так расцарапать переклюк) Да фото не совпадает с тем, что пришло. Но тем не менее пришло рабочее, что уже неплохо. Имхо не стоило ныть ) Косяк да, есть, но не кидалово.
На сайте с 19.11.2007 Репутация: 129
Сообщений 296 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Intense 6.6 + FOX
23 мая 2014 в 01:06
dr_Dog писал(а): в оналайні мене не було дуже довго, але але ви стверджуєте що я був і читав повідомлення!
в форумі все дуже видно: хто коли заходив на форум і чи прочитані тобою мої повідомлення... я перевіряв кожен день.
dr_Dog писал(а): була умова що якщо я Вам відаю 80 грн то ви нічого не пишете так як вийшло недорозуміння!
це я тобі запропонував. і я чекав чемно тиждень на якусь твою реакцію. ні повідомлення, ні дзвінка, ні грошей від тебе не було...
dr_Dog писал(а): але Ви такого не виконали, хоча гроші були повернуті!
гроші були повернуті через 3 дні після того як була створена тема і її побачив твій дядько. він вибачився і попросив видалити його ПІБ і номер картки, що я і виконав на його прохання
dr_Dog писал(а): І також можу замінусувати ваші теми
теми тобі мінусував не я...
dr_Dog писал(а): _panika_, сліпі або Вам щось є! А ще Ви дуже наївна і жадна людина.
я не наївна людина - я хочу отримувати товар в тому стані, який був опис і фото. і при цьому я вирішую чи це адекватна ціна чи ні. (зимою я продав аналогічний перемикач зі звичайною тягою в ідеальному стані за 350грн)
а ти замість того щоб вибачитись і визнати свою неправоту - пишеш сьогодні в приват мені якісь дурацькі погрози...
я завжди відсилаю товар у тому вигляді, які були фото і опис
На сайте с 20.06.2007 Репутация: 165
Сообщений 1701 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Scott YZ1 2006
23 мая 2014 в 01:21
Так дела не делаются, это не кидалово конечно, но допустим я на такое бы не пошел.Если что-то продаешь - фоткай и клади на полочку, или указывай, что предмет находится в использовании.Иначе никак.Хорошо, что хоть часть денег вернул.
\"Истинный фрирайд это как в старых-старых видео,когда чел вылазит из кустов наматывая на кулак свой кишечник,из-за лопнувшей под ним рамы?\" - ~clim~