Разрыв получается немаленький. Кроме того, эта зеленая хрень стоит $90. Штуку гривен почти. Гарбаруковские расширители чуть демократичнее, согласен, но, тоже, не 300грн. Пишу еще раз. Я не говорю, что это бесполезная штука. ИМХО, на данный момент за эту стоимость это дорогая игрушка. Я лично, сомневаюсь, что она стоит этих денег.
А начинали мы с:
cka3o4nuk писал(а): Ам и 2 звезды это уже пережиток прошлого 11 42 и одна звездк перекрывает все потребности
На что я ответил, что срамовская 11ск. трансмиссия стоит дороговато. А у шиманы ее попросту нету.
На сайте с 22.04.2013 Репутация: 152
Сообщений 1244 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Ice Cream Truck
21 мар 2014 в 14:31
11-42 это никак не 11ск трасмиссия вы непонятно куда скатываете флуд 1000грн дорого? касета нормальная стоит не особо дешевле. а звезды эти переживут не одну касету
уже почти год живу с 1х10 трасмиссией даже без расширителя и 38 - 11-36 хватает везде :)
21 мар 2014 в 14:56
На байки ставят то что покупают начинающие ) тут без вариантов
Стоимость б.у комплектующих в принципе не уместна к сравнению
Передний переклок самая хреново работающая часть механики на веле имхо
На сайте с 25.02.2013 Репутация: 28
Сообщений 19 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride
24 мар 2014 в 12:07
на мою думку, виробники боряться за прихильність клієнтів: універсальність, вигляд і ціну, тобто мало хто купить касету з перехідником і ще одною зірочкою та ще якщо вона відрізнється по кольору, у вазі мало хто розбирається і вважає що взагалі нема різниці у 150-200 грам. А ще вигляд, так як більшість ведуться на гідравліку тектро...
про передній перемикач - не можу сказати що він найгірше працює на велосипеді, як на мене то частіше бувають проблеми з заднім, багато хто його може чуть загнути або верхній ролик роздовбатись. А передній перемикач: або працює або ні, але це суто моя думка, можливо і не зовсім правильна...
те чи комусь вистачає одної зірки чи потрібно 2-3 - це суто індивідуальна справа, аналогічно як і сідло. Дехто любить тиснути на педалі з силою, а інші тримати приблизно однаковий каденс. Для більшості виїжджати на круті підйоми нема сенсу, тобто злізають і штовхають, а інші тиснуть до кінця. Мені на початку здавалось навіщо 22 спереду і 34 ззаду, аж поки не попав на норм пійоми, тоді моментами хотілось ще більше, але тепер на деяких пійомах і не потрібно 34, можу виїхати на 3-4 зірці. Відповідно якщо людина тренована і має багато сил, то їй і вистачить 38 на 11-36.....
24 мар 2014 в 14:25
Andrey30987 писал(а): Мені на початку здавалось навіщо 22 спереду і 34 ззаду, аж поки не попав на норм пійоми, тоді моментами хотілось ще більше, але тепер на деяких пійомах і не потрібно 34, можу виїхати на 3-4 зірці. Відповідно якщо людина тренована і має багато сил, то їй і вистачить 38 на 11-36....
физуху нужно качать :) на 3836 вьесжается практически что угодно и держать каденс 90+ это вобще как бы основное условие