На сайте с 02.05.2011 Репутация: 75
Сообщений 919 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26 player 2013/Rock Shox argyle 302
15 мар 2014 в 21:22
Вобщем вылетаю с радиуса, кручу раму, в полёте бьюсь об раму. Как закидывать в очко? Просто в полёт становлюсь мешком и ноги как будто на резинке обратно оттягиваються. На земле ловлю (Стою, кручу раму и впрыгиваю). Подскажите чё делать)
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 75
Сообщений 919 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26 player 2013/Rock Shox argyle 302
16 мар 2014 в 10:52
все обучалки смотрел, просто я не могу поднять ноги! Я спрашиваю не как крутить его, а как в полёте на дёртах задрать ноги, или может и вправду крутить надо под себя как то?
На сайте с 10.03.2012 Репутация: 119
Сообщений 425 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: 26Player + Fox 32
16 мар 2014 в 11:17
тут 2 варіанта - або сунеш передню ногу в шатун або пробуєш зловити раму під себе тобто піджати задню ногу я спочатку стабільно навчився ловити в передній шатуна потім почав пробувати під себе зловити, зараз стараюсь звязати ці частини разом, вже пару разів ловив в 2 педалі smirnoff, відео всеодно бажано закинути сюди, можливо ти з руками напартачив
Sonc писал(а):
драгстар ето вам не НС и прочее дерьма
коли все робиш правильно рама сама тобі в ногі лізе!!!...зверни увагу на рукі(не відводь сильно далеко, держи руль перед собою і бажано нижче таза), і ногі(роби тіпа бегунка...в польоті спочатку пихаєш раму задньой ногой і вона стає впереді а передня- ззаді і підігнута, а при ловлі віпа рівно наоборот робиш і просто сідаєш на байк)