На сайте с 01.10.2013 Репутация: 9
Сообщений 9 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: MTB
1 мар 2014 в 23:06
ось ця людина https://vk.com/id137135635 домовлялись помінятись вилками мій арбуз 302 чорний 06 року він в мене щолкав ( я про це йому сказав ) його арбуз 318 08 року білий ( сказав шо всьо з ним добре стан 5+) я погодився доплатив 280 грн + оплатив доставки!
вечором я прийшов до дому взнав шо він не встиг відправити , вийшло так шо на наступний день він сидів дома з моєю вилкою і своєю і шось там крутив ! пізніше вислав мені мені свій 318 прийшовши до дому в першу чергу замітив яка вона поцарапана , але з тим я змирився. почав відкручувати ось , а вона не відкручється, відкрутив трубою , замітив шо шо ній немає різьби. позичив ось , поставив на ровер вилку зробив банік а вона хлопає ! , розібрав і виявилось не хватає деталь.
все це я йому сказав!він сказав мені так має бути ! хоча я питався чи все гаразд з оською , так він казав а шо з нею може бути не так !
я вимигав повернення грошей та вилки , так він мені сказав я вже продав вилку і віддав ДОЛГІ ! я сказав напишу заяву , він сказав не пугай мусарами ! сказав відішле ось та цю деталь якої не хватає , і знову ж таки я попадаю на гроші на пошті я погодився на повернення оськи так як він не хоче , тупо не хоче повертати мою вилку та гроші !!
його вилка тупо вбита !пильники зношені , стриляє , ось поламана , зовнішній стан 3
моя ж вилка була як з магазину !!!
НАРОД ПОМОЖІТЬ ВЕРНУТИ ВИЛКУ І ПРИ МОЖЛИВОСТІ ГРОШІ !!! реально просто пацан скористався довірою (кому треба кину переписку з вк )
ось цей брехун !!! https://vk.com/id137135635 і він є тут на хбайк https://x-bikers.com/bikera/anketa_bikera.php?id=327151
На сайте с 20.09.2013 Репутация: 6
Сообщений 11 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Morewood Shova
1 мар 2014 в 23:28
Почему ты не обратил внимание на его страницу вк, 14 друзей, без какой либо информации, такое впечетление что страницу создавали специально для таких целей...
На сайте с 19.10.2007 Репутация: 150
Сообщений 2284 Пол: Мужской(44)
Стиль: MTB:Freeride Байк: отсутствует
1 мар 2014 в 23:56
а меня интересует вопрос, на кой хрен ты ваще менялся? хотел 318? достаточно было компресией махнуться с доплатой, белого цвета штаны? штанами махнулись бы. если ты не уверен в том что человек правду пишет, всегда лучше остаться со своей вилкой, просто с чужой детальку поставить. вобщем сам виноват.
На сайте с 28.12.2008 Репутация: 255
Сообщений 1229 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Mitsubishi
1 мар 2014 в 23:57
Ну мальчик какой-то сопливый на фото.А ты возьми действительно заяву напиши по приколу,милиции понуди.Не слишком много операций поменять продать-нелегче было ему сразу свою продать.А вообще обмен-опасная штука,если наложный можно осмотреть и заплатить,то в данном случае товар можно было не получить вовсе.
На сайте с 06.07.2012 Репутация: 51
Сообщений 98 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Haro x6 +Manitu Sherman 180mm
2 мар 2014 в 00:00
і знов хлопець з Рівного, хлопці розберіться з кидалами в вашому місті, в вас там їх дуже щось багато) а автору, навіть не знаю що порадити, шукай людей з рівного хай розберуться з ним...