На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
19 янв 2014 в 12:29
Как уже писал кто-то выше, у мондракера плюсом является отличный тип подвески. Но положение аморта я считаю серьезным минусом ибо: - Говна аморту однозначно скажут "привет". А так-же ветки, проволоока и прочее туда залазит - мама не горюй! - Возможность поменять аморт на пружинный иили с расширительным бачком отпадает, скорее всего нормально не влезет...
Да, и у фокуса в стоке пневмоподседельник - что тоже неплохо. В общем, как по мне - оба велосипеда имеют характерные плюсы и минусы, смотрите сами, с чем мирится, а с чем нет. Я-бы не спешил, может, появится что-то еще... 2013 года по хорошей цене...
На сайте с 02.07.2012 Репутация: 37
Сообщений 136 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Evo 14"
19 янв 2014 в 13:56
lipton2104 писал(а): а почему не спеш эндуро или эндуро эво?
там 180 ходу, а автор шукає щось 150-160...тим більше раму окремо фіг купиш, а експерт бу від 4тис уо .... але якщо 180 підходить то можна і просто ево...як в мене
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
19 янв 2014 в 16:05
lipton2104 писал(а): а почему не спеш эндуро или эндуро эво?
а чого зразу спеш? це що верх досконалості і межа мрій? якщо вже відштовхуватися від бюджету спеша, то на горизонті вже з"являється карбоновий номад, ібіс моджо хд, які будуть кращі, легші і без заморочок з амортами як у спеша.
lipton2104 писал(а): на эндуро эво Монтгомери на ремпейдже выступал
ремпейдж тут катати ніхто не буде, на рампейджі і кони ніхто не складав. якщо вел використовувати по призначенню а не товкти плоскачі, то нічого не станеться ні дюні ні фокусу Mikey, дивився детальні фото дюни, трабла з говнами на аморт пофікситься елементарно, так що це незначний мінус відпадає.... і доречі, де ти нарив інфу що рама на втулках ковзання? навіть на фото я бачу що в рамі проми, і в неті я знайшов набори промів в дану раму ось для прикладу Ссылка
Mikey, так що тут вибір уже однозначний, і ціна як для нової рами супер
19 янв 2014 в 16:26
Mikey писал(а): аморт з бачком можна поставити
не стане, да і смисл? рп ці не погані аморти, перебирати їх тільки трохи геморно, але не сказав би що це проблема, треба буде зробити ТО аморту - звертайся!
На сайте с 23.04.2011 Репутация: 121
Сообщений 775 Пол: Мужской(29)
19 янв 2014 в 16:40
Mikey писал(а): же сюди і аморт з бачком можна поставити ?
alegka87 писал(а): Mondraker Dune
нужно мерять свободное пространство, или одолжить аморт типа DHX air или Monarch.
alegka87 писал(а): не стане, да і смисл? рп ці не погані аморти, перебирати їх тільки трохи геморно, але не сказав би що це проблема, треба буде зробити ТО аморту - звертайся!
Это как было проверенно? Мне интерено, ибо тоже подумываю о такой раме
Обувь под топталки, Hope v4, BY Revive - [ Ссылка ]
19 янв 2014 в 16:46
Yue писал(а): Это как было проверенно?
що саме? те що амот не влізе з бачком? я думаю по фото видно що місця там нема, я якщо і влізе в притик, то щоб накатати розширювальний бак, треба буде знімати аморт, ак мінімум лишній гемор. на рахунок рп, цілком толкові аморти, є до них набори тюнів компресії і відскоку, з щовнішніх настойок є відскок і пропедал, що ще треба?
На сайте с 23.04.2011 Репутация: 121
Сообщений 775 Пол: Мужской(29)
19 янв 2014 в 16:49
alegka87 писал(а): що саме? те що амот не влізе з бачком? я думаю по фото видно що місця там нема, я якщо і влізе в притик, то щоб накатати розширювальний бак, треба буде знімати аморт, ак мінімум лишній гемор. на рахунок рп, цілком толкові аморти, є до них набори тюнів компресії і відскоку, з щовнішніх настойок є відскок і пропедал, що ще треба
Эффект гадалки, я бы вживую посмотрел. А потом дела бы выводы
Обувь под топталки, Hope v4, BY Revive - [ Ссылка ]