28 авг 2013 в 21:05
Всім Доброго вечора! Ну що ж почнем, в цій темі розкажу вам детально що зроблено у вилці.
1. Вилка повністю розібрана, у кого в штани залите масло не забувайте про це, так як я забувся, а масла там ще трошки було
Ось фото вже розібраної вилки
2.Мені надоїла так так звана " Анодіровка" постоянна грязь на нога, мало того що пильники рідні не тримають масло і ноги в маслі то ще анодіровка здирається і куча грязі, так що першим діло було зняти анодіровку і відполірувати ноги пастою ГОЯ. НУ що перше почав шліфувати ноги 320, потім 1000 на сухо, потім також 1000 але вже на мокру, а потім вже пастою ГОЯ.
Результат дуже сподобався, ну а також фото для порівняння.
До
Після
3.Наступне що хтів зробити, це більший діапазон регулювання відскоку. Викручуємо шистегранником або крутилкою іглу відскоку, відміряємо 4-5мм, і крелім паперовий скотч, щоб він був нам типу мітки так як в мене закінчився скот, згадав що маю паперові цінники що клеяться, пішли вони в рух, заклеяв і напильником почав обточувати, ось фото, якщо щось не ясно також питайтеся
До
Після
4. Так як хочу нормальне масляне змащування в штанах а рідні пильники не тримають добре, і всьо масло що залив в штани витікає за один день роботи, було рішино встановлювати додаткові сальники так як місце під сальники є а само сальника то немає
Так як сальників не знайшов було рішино ставити манжетний ущільнювач, було куплено розміром 32-42-7
Так як всі знають посадочне міце під сальник в штанах вилки 38.7, манжет прийшлось обточити, обточили встав на місце як рідний, чесно тепер взагалі манжет масла не пускає виконує свою функцію на 100%, на ногах тепер ні краплі масла тримає дуже добре, результат той що я очікував.
Також ось фото обточеного манжета:
5. Ось так виглядають в мене кишки в правій нозі тільки зроблено це ігла точена, а в лівій нозі встановлення пружина під Pike (дякую за пружинку Ссылка ). А також масляне змажування в штанах по 50 кубіків масла в кожну сторону.
6. Ну що ж зроблено все що потрібно тепер пішла зборака, і настройка ось так зараз виглядає вилка:
Хоть сьогодні погода в нас не дуже класна але вилка пройшла обкатку працює просто бомба все що зроблино описано вище, ще дещо хочу робити але це вже трошки пізніше, вилка стала набагато краще працювати, так як встановлені додаткові сальники масла на ногах нікраплі все в середині не витікає ні грама, чому дуже радий діапазон регулювання відскоку став набагато більший тепер вилка на відкрученому відскоці вертається повільно як у марзоці.
Всім дуже задоволений, а також ось фото звіт, так як погода погана відео взвіт не зняли, як тільки погода стане хоть трошки ліпша буде знято відео звіт і закину в тему. ( По фото видно коли вертався додому почав дощ клапіти і видно як додаткові манжети виконують свою роботу ні краплі в сережину не пропускають)
Всім дякую за увагу, будуть якісь питання звертайтесь в ЛС! Р.S Дуже вдячний Dimondss він же Ссылка за те що багато допомагав, а також за пружинку :)
|