На сайте с 30.04.2012 Репутация: 231
Сообщений 358 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26player + Fox 32 RLC Fit
30 июл 2013 в 23:24
AB1bA$ писал(а): замалий рівень шоб знімати відео.фігняsmiley-dash2.gif
ти не правий! подивсь по-перше скільки йому років по-друге рівень достатньо таки не поганий!
Keksoman,бачу вже взявся за бари і віпи,маладцом! попробуй зажимати сідуху при барі і буде кращий контроль і буде більша швидкість бару!(особисто так роблю) а на рахунок віпа(хоча я сам в ньому не про),але скажу шо я побачив,ти крутиш віп в свічі,попробуй більше крутити під собою і ти всадиш! в мене така сама проблема була,роби невеликий хоп від байку і крути віп під собою! і буде збс! Катай і прогресуй дальше!
На сайте с 17.10.2010 Репутация: 624
Сообщений 1014 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Majesty park 2011
30 июл 2013 в 23:27
Юра__ писал(а): Keksoman,бачу вже взявся за бари і віпи,маладцом! попробуй зажимати сідуху при барі і буде кращий контроль і буде більша швидкість бару!(особисто так роблю) а на рахунок віпа(хоча я сам в ньому не про),але скажу шо я побачив,ти крутиш віп в свічі,попробуй більше крутити під собою і ти всадиш! в мене така сама проблема була,роби невеликий хоп від байку і крути віп під собою! і буде збс! Катай і прогресуй дальше!
дякую
Много интересных видео про MTB/BMX и не только...
подпишись [ Ссылка ]
На сайте с 13.11.2010 Репутация: 19
Сообщений 82 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Крутий
31 июл 2013 в 00:24
Keksoman, рівень в мене нищий але тому і не знімаю відео.за "-" дякую люблю їх. Юра__, яка різниця якій вік кому цікаво дивитись на 360 в паралонку або шось типу того.катаєш катай вчись дрючся але на такому рівні відео знімати це дурість.