На сайте с 11.02.2012 Репутация: 125
Сообщений 48 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Kona Stinky+66 АТА
13 июл 2013 в 17:56
І так, 13.07 о 7.45 з приватного подвірря на вул.Тарасівській було викрадено даний байк. Історію його дуже довго розповідати так як він збирався майже 2,5 роки, як то кажуть вклав у нього дущу... 95% компонентів було придбано тут на форумі, рама була придбана менше місяця назад і на неї було все перекинуто.
Особливі прикмети 1. Відсутня прозора кришичка з індекатором передачі на лівій монетці. 2. Ліва монетка на 3 зірки а встановленно тільки 22т і 36т + рокринг. 3. Рама варена під рульовим стаканом. 4. Наклейки зробленно зі звичайного оракула і почали вже задиратися. 5. Біла сідуха вітдає червоним відтінко (їздив у робочій червоній формі, я механік) 6. Дуже кревий задній гальмівний ротор (після невдалого преземлення) 7. Зірвана різьба на гнучкому стику лівого дропаута і туди запресована бонка. 8. Сильно хрустить рульовий шток (невдале перепресування, сьогодні якраз збирався виправити) 9. Сині пильники від Ендуро свіжопоставлені. 10. Бокові шипи задньої покришки було трохи позрізувано (не влазела в попередню раму)
Компліт: - Рама DC Tosa Inu 2004 (унікальна покраска, тобто самопальна)))) - Вилка повний кастом - корона верхня від Duro triple, корона нижня від DJ на болтах, ноги з кишками RS Boxxer teem 2009, штани DJ під 9 вісь - Аморт Manitoy 4 way - https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=72796&page=29 - Гальма Tectro Auriga pro - Ротора перед Formula 203 mm, зад Formula 180 mm - Руль Truvativ Hussefelt - Гріпси Primo - Монетки Sram x-4 3x8 - Зад та перед переклюк Sram x-4 - Каретка VP isis 68mm - Система Truvativ Hussefelt 22t 36t + rockring Truvativ Hussefelt - Підседіл та хомут UNO - Колесо перед Cycledesign 9mm + Alexrims XC44 + Schwalbe Muddy Mary 26x2,5 - Колесо зад Novatech + Alexrims XC44 + Schwalbe Muddy Mary 26x2,5 - Рульова Neco Люди допоможіть, реально руки опустилися. Не хочу бути пішеходом. Відчуваю якщо не знайду свій байк то завяжу я з МТБ..... Фото: Відразу після переборки на нову раму на роботі...
Це вже 1 тиждень по тому....
Він такий точно один на західній Україні... Допоможіть.... О97945524шість Юра....
13 июл 2013 в 20:56
Velosss писал(а): к тому, чтобы владельцы лучше за ними следили!
То може мені треба було його замість жінки в ліжко біля себе класти??? Смішний ти якийсь, стояв на закритому приватному подвіррі, при чому стояло два байка, мій і жінки, взяли тільки мій.
G-dUb писал(а): така рама ще в Рівному, здається, була.
Сумніваюсь, в таких кольорах вона не випускалася, це попередній власник її так розмалював....
13 июл 2013 в 21:33
Якраз мене з байком і немає, я поміняв раму буквально пару тижнів назад, ще навіть пороху не встиг толком понюхати... Я тільки декілька фото з телефону....
На сайте с 03.07.2009 Репутация: 504
Сообщений 1645 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец
13 июл 2013 в 22:59
Ребят, ну как же так. Аж самому обидно, что же за страна такая. Оставлять байк только возле кровати разве что можно, а оставлять в падиках/возле магаза и т.д. равносильно оставленому кошельку со стоимостью байка.
Никого не волнует куда же деваеться безвести пропащее железо? Тот же проджик Косто...
На сайте с 28.06.2013 Репутация: 31
Сообщений 22 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
13 июл 2013 в 23:13
а при чому тут замість жінки в ліжко, можна було просто кудись в хату в коридорі ставити або в гараж в сарай і т.д. акщо злодії можуть в хату залісти без проблем, то що їм вскрити браму і зайти на подвіря і забарати шей такий прікольний вел. (навіть якщо подвіря приватне) P.S. не в обіду сказано!