На сайте с 11.02.2012 Репутация: 125
Сообщений 48 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Kona Stinky+66 АТА
14 июл 2013 в 01:30
F.l.a.k.e писал(а): Это провал - оставлять байк во дворе ...
Я повторююсь, мені треба було його класти замість жінки у ліжко??? Нажаль більше немає куди подіти, гараж малий і там стоїть авто, будинок також невеликий тому у середені тримати два байка немає де... Мій старий а тепер жінки 5 років простояв у дворі і досих пір стоїть... На мій скоріше всього була наводка когось зі знайомих бо лізли конкретно за ним, жінчин стояв поруч і його не тронули. Тим більше на подвіррї є собака, але вона як на диво навіть і не гавкнула. І взагалі я постійно привязував до опори обидва байки а цього вечора чомусь мені було лінь виходити на вулицю... Так я сам виноватий і я це признаю, але я тут пишу не для того щоб робити з когось винного чи ні, а для того щоб мені допомогли знайти мій байк.... Дякую...
14 июл 2013 в 16:04
І так, почали працювати кидали.... Дзвони і пропонували розрахунок по знайомій всім схемі через термінал... Я чекав таких дзвінків... Увага номер 0664889571 представився Сашою, говорив ламаною Українською, точно не зі Львова))))
F.l.a.k.e писал(а): Аж как-то стрёмно осозновать что за байком пришли люди на которых даже собага не гавкнула!
Скоріше був один, бо жінки б байк тоже потянули б я так думаю....
На сайте с 13.07.2008 Репутация: 194
Сообщений 893 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Marzocchi&Cube
14 июл 2013 в 19:50
У автора дві крайності: або в ліжку, або на вулиці. В коридорі тримати не пробував? Я тримаю в кімнаті біля стіночки, місця не займає, інтер'єр псує в межах норми. Ти сам винен. Ровер рідкісний, не сток. Якшо побачу - прийму міри
AndRiEL писал(а):
Надо бы в профилях ХБ дополнить новый стиль BMX:Kidalovo
14 июл 2013 в 20:11
wooo писал(а): Ти сам винен.
Я вину свою признав і вже давно. Якщо найду свій байк то два варіант - або машину на подвірря а байк в гараж, або дружину з хати.... А реально в хаті немає де його тримати, та й байк робочий, він постійно в русі, точніше я на ньому))) і наніч постійно його мити щоб затягнути в хату... Де я міг подумати що на подвірря яке охороняється немаленьким псом полізуть злодії за ровером....
wooo писал(а): Якшо побачу - прийму міри
Дякую...
MCKross писал(а): мені також звонили так...мені менти казали шо це з тюряги звонять
Бляха, і звідки вони доступ до і-нету мають....((((
На сайте с 29.03.2012 Репутация: 69
Сообщений 10 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Felt + Fox Tallas RL 150 mm
17 июл 2013 в 11:02
fixxxet писал(а): То може мені треба було його замість жінки в ліжко біля себе класти??? Смішний ти якийсь, стояв на закритому приватному подвіррі, при чому стояло два байка, мій і жінки, взяли тільки мій.
чувак, щиро тобі співчуваю. буду палити велік. але справді яка безпека лишати велік на приватному подвірї? в тебе колюча проволока навколо? два ротвеллери? чи сигналізація на рух?
особисто я тримаючи його в себе на закритій веранді, все таки лишаю відкриті двері в квартиру щоб собака мій мав туда доступ до веліка, якщо що. ну сперти ровер з подвір'я, та ж для бухих пацанів вже замануха.
оскільки вел досить кастомний(комлектуха вилки мене просто поразила) десь спалиться думаю. бажаю пошвидше його відшукати. не опускай рук. і обовязково пиши заяву! якщо ще не написано. Даже якщо твій байк шукати не будуть мусара, але кщо тий ого знайдеш сам сміло визивай наряд і забирати будуть вже мусара по протоколу, а не ти з дубинкою.
17 июл 2013 в 20:12
tremolo, Щось не можу щрозуміти чого ти такий злий??? Мінусів тобі напхали за твоє остроуміє...
tremolo писал(а): впарят перекупщикам, а документов у тебя естественно нет, так что если и найдётся что маловероятно, будешь ты огрызаться на них очень долго.
Повір, дай боже, якщо знайду навідь у перекупщиків, головне щоб вони були з мого міста, то вони самі байк вернуть....