На сайте с 14.04.2010 Репутация: 85
Сообщений 56 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: викрали жовтий Sub08
6 июн 2013 в 21:22
Здраствуйте! Цеї весни мені пришлося собирати байк по частям, хотя мені було трішки лінь це робити...але діло в тому, що я стикнувся із певною проблемою. Проблема була в тому, що я не міг сортувати барахолку, щоб те що мені потрібно я знайшов. Мені дуже подобається теперішній вигляд барахолки, але є деякі неточності. Ну наприклад МТБ: ДХ... деякі форумчани додумуються туди поміщати обяви про продаж SR DURO 130ходу, або катать ДХ на бемерських шатунах і потім продавать як ДХ. Такі випадки я часто зустрічаю.. І тому я пропоную трохи модифікумати пошук. Ну наприклад по вилках: жорсткі хід <50мм 50-80мм 80-110мм 110-140мм 150-170мм 180-210мм 210> ну в такому стилі. НУ а щоб компонувати розділ з амортами то сюди ж просто ввести класифікацію таку ж але у дюймах.
Я маю наувазі зробити таку класифікацію до кожної категорії. Зробити структуру наприклад:
І ще так я пропонував chemical можна зробити галочку деребан : можна ставити у обявах до байків в зборі, до вилок і амортів, тормозів і тд. АБО зробити галочку запчастини до них, як на фото.
Тобто з такими інноваціями можна удалити класифікацію стилю!
Також пропоную ввести виключення, наприклад я подивлюся всі обяви крім рулів і виносів діаметром 31,8. Це було б дуже зручно. Або також пошук по Україні та Цілому світі (Весь мир), тобто поєднання деяких пошуків (пошук продам і обмін, але це потрібно для виставлення теми, щоб форумчани ставили галочку можливий обмін, для того щоб зменшити к-сть тем)
Ну в мене по суті все, прошу критикувати чи вносити пропозиції ))
На сайте с 13.01.2013 Репутация: 826
Сообщений 866 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street
6 июн 2013 в 21:29
В энный раз внесу пропозицию о том, что бы всегда писать цену. Без бреда "За ценой в ЛС" и тд и тп. Ну и как вариант, запретить объявы под заказ, но не всем, а тем кто злоупотребляет( к примеру Овер 10 таких объяв), я тоже могу хоть пол интренета привезти и засрать этим всю барахолку, предлагай то что есть на руках!
и конечно было бы круто чтобы каждая деталь соответствовала рубрике то есть не целый ряд: Рули, выноса, рулевые колонки, грипсы, якоря
а отдельно рули, отдельно выноса, отдельно рулевые и т.д.
На сайте с 03.03.2013 Репутация: 43
Сообщений 129 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Street Байк: NS Sub 24
6 июн 2013 в 22:13
Дуже хороша ідея,я тільки зібрав байк,збирав на хб,було багато проблем по пошуку,якраз ті проблеми цими нововведеннями би втратились. Я підтримую! Але не думаю,що нашу думку вислухають.А жаль.
Skruffi писал(а):
Ну с етим я не согласен, т.к люди виставляют по очереди товар,и все би ставили цену 1 грн чтоби бить в первих местах.
https://x-bikers.com/board/autor.php?id=321140
Смотрите другие детальки по вкусним ценам!!!
На сайте с 13.06.2009 Репутация: 404
Сообщений 653 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Many
6 июн 2013 в 23:11
venommetal, 66 соят много а качество отстой , и все точно так же с аурумами треками и азимутами нового поколения Skruffi, точно тяжело , только гуглиь , но в основном понятно где что . Это как маг 30 от интест , был голубенький олдовый глассный неубиваемый а сейчас черный и уже не "мэйд ин", а "дезайнед ин" тоже самое и с брендом багши и с конандойлами . сортировка по этому была бы очень приятной и полезной я по форуму копаю очень долго чтоб найти тру вещи - а так 95 процентов галимотни Orko, venommetal,это у вас наверное небыло с чем сравнить
Никакого здоровья не хватит чтобы приспособиться к этому тяжело больному обществу
На сайте с 02.04.2012 Репутация: 108
Сообщений 373 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Есть
6 июн 2013 в 23:16
Про добросовестность продавцом - можно сделать что-то вроде отдельной "репутации", где после продажипокупки пользователи оставляли свои отзывы, а также ставили оценку. Но это мысли вслух
Крым - Россия. Аляска - Россия. Все Россия, кроме Косово. Косово - Сербия!