На сайте с 17.10.2010 Репутация: 31
Сообщений 97 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant Faight 2010 / Suzuki Djebel 250
Вчера в 14:35
Привіт. Хочу перевірити організм, бо відчуваю постійну втому і якусь апатію. Чула про нові методи обстеження, де не треба здавати кров і робити УЗД всього підряд. Але якось лячно йти в невідомі центри, бо не знаю, чи це правда працює. Хтось робив таке і де можна почитати реальні відгуки людей? Підкажіть, на що звертати увагу при виборі клініки, щоб не просто гроші на вітер?
На сайте с 30.06.2012 Репутация: 0
Сообщений 0 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Intense UZZI
Вчера в 14:41
Слухай, я тебе розумію, сама довго вагалася, поки не притиснуло зі здоров'ям. В інтернеті зараз багато реклами, тому краще шукати реальні історії тих, хто вже проходив. Раджу глянути функціональне обстеження організму відгуки https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/ в мережі, там люди чесно пишуть про свої враження. Я сама проходила таку перевірку минулого року, коли ніхто не міг знайти причину моєї алергії. Це зовсім не страшно і дуже зручно, бо все дізнаєшся за один візит. Головне, щоб лікарі були адекватні і пояснювали все на зрозумілій мові. Мені сподобалося, що не треба було стояти в чергах і чекати аналізи тижнями. Результати видають відразу, і ти бачиш всі свої слабкі місця. Тільки вибирай центри з сертифікованим обладнанням, це дуже важливо для точності. Після такої діагностики я змінила харчування і нарешті відчула себе людиною. Це реально економить купу часу, якщо ти зайнята людина. Спробуй почитати за посиланням, там багато корисної інфи про саму процедуру.
На сайте с 17.10.2010 Репутация: 31
Сообщений 97 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant Faight 2010 / Suzuki Djebel 250
Вчера в 14:42
Дякую за підказку, тепер буду знати, де шукати інформацію від реальних пацієнтів. Варіант з одним візитом мені дуже підходить, бо вирватися з роботи надовго не можу. Подивлюся статтю і відгуки, сподіваюсь, це допоможе мені визначитися. Рада, що це не боляче і швидко.